Svačinka muchomůrky
Fotogalerie:

Svačinka muchomůrky

Božena Peřinová

Luka nad Jihlavou
Udělej dětem svačinku, na kterou se jim budou sbíhat sliny.
Božena Peřinová,  Luka nad Jihlavou

Ingredience

  • Vejce:
  • trochu máslo pomazánkové
  • 4 ks hřebíček
  • 2 vejce vařená
  • 2 rajčata
  • Ozdoba:
  • okurka kyselá
  • zelí
  • salát

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

25 Kč

Postup přípravy

  1. Vajíčkům odřízneme širší spodek, aby pěkně stála, rajčata rozpůlíme, vydlabeme dužinu a přiklopíme je
    na vajíčka.
  2. Takto připravené muchomůrky ozdobíme: z pomazánkového másla uděláme tečky na kloboučku, z hřebíčků oči a z rajčatových klínků pusinku. Tyto roztomilé houbičky postavíme do mechu vytvořeného ze salátových listů.

Pošli recept! - Speciál - Vánoční jídla (24.11.2010)


Zpět na článek: Svačinka muchomůrky
Tisknout