Domácí čokoláda
Fotogalerie:

Domácí čokoláda

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha
 Všem mlsálkům doporučuji recept na čokoládu. Prý umí povzbudit chuť - ale pozor, ne k jídlu.
Petra Pavlisová, Kunín

Ingredience

  • 125 g cukr moučkový
  • 35 g kakao
  • 1 tuk ztužený

Doba přípravy

Počet porcí

24

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1.  Do hrnce vložíme ztužený tuk rozkrájený na kousky. Hrnec položíme nad větší hrnec s trochou vody tak, aby se nedotýkal dnem vody. Vše se musí připravovat v páře, nesmí se vařit. Rozpustíme tuk a přidáme moučkový cukr, postupně přisypeme kakao a škrobovou moučku. Vše rozpustíme a hned plníme formičky. Necháme v chladu ztuhnout.

Pošli recept! 5/2007 (18.4.2007)

Tisknout