Bezlepkové dýňové řezy
Fotogalerie:
 

Bezlepkové dýňové řezy

Anna Veselá
Anna Veselá
Žďár nad Sázavou
Zdravý moučník nejen k odpolední kávě.

Ingredience

  • 4 vejce
  • 1 hrnek oleje
  • 1 hrnek mléka
  • 1 hrst ořechů
  • 2 hrnky dýně hokaido
  • 1 čokoláda Margot
  • 1 hrnek cukru
  • 1 lžička mleté skořice
  • 2 lžíce medu
  • 3 hrnky bezlepkové polohrubé mouky
  • 1 prášek do pečiva
  • hrst rozinek namočených v rumu
  • 1 čokoládová poleva
  • trocha na posypání kokosu

Doba přípravy

Počet porcí

24

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. krok1

    Nejdříve si nastrouháme dýni a Margotku na jemno.

    Zvlášť si vyšleháme vejce,cukr a olej. Postupně přidáváne ostatní suroviny a dobře je promícháme.

  2. Těsto nalijeme na vymazaný a vysypaný plech a upečeme. Vychladlý moučník polijeme čokoládovou polevou a sypeme kokosem.

  3. Pokud si necháš trochu nastrouhané margotky stranou, můžeš s ní moučník klidně posypat místo kokosu.


Zpět na článek: Bezlepkové dýňové řezy
Zpět na článek: Bezlepkové dýňové řezy
Zpět na článek: Bezlepkové dýňové řezy
Zpět na článek: Bezlepkové dýňové řezy
Zpět na článek: Bezlepkové dýňové řezy
Tisknout