Ovesné vanilkové rohlíčky
Fotogalerie:

Ovesné vanilkové rohlíčky

Zuzka Skoumalová

Klučov

Díky ovesným vločkám nejsou tolik kalorické a jsou také dobré.

Zuzka Skoumalová, Klučov

Ingredience

  • 240 g hladká mouka
  • 200 g tuk
  • 100 g ovesné vločky (rozmixované nebo mleté)
  • 50 g cukr krystal
  • 1 žloutek
  • na obalení směs cukru moučky a vanilkového cukru

Doba přípravy

Počet porcí

50

Orientační cena

45 Kč

Postup přípravy

  1. Ze surovin vypracujeme těsto, které necháme 30 minut odpočinout. Tvoříme  rohlíčky a dáváme je na plech vyložený pečicím papírem.

  2. Pečeme při mírné teplotě (170 °C). Hned po upečení je obalíme ve směsi cukru.

Pošli recept! 12/2012 (5.11.2012)


Zpět na článek: Ovesné vanilkové rohlíčky
Tisknout