Je mnohem lepší než klasická bublanina.
Ivana Černá, Praha
Ingredience
- 180 g hladká mouka
- 180 g polohrubá mouka
- 150 g cukr
- 3 lžíce káva Nescafé
- 1 prášek do perníku
- 150 ml olej
- 100 ml mléko
- 2 vejce
- 2 lžíce rum
- 2-3 lžíce med
- podle chuti ovoce
- tuk a mouka na plech
Doba přípravy
Počet porcí
20
Orientační cena
50 Kč
Postup přípravy
-
Mouku, cukr, kávu a prášek do pečiva promícháme a pak přidáme olej, mléko, vejce, rum i med a vše vyšleháme šlehačem. Nalijeme na vymazaný plech.
-
Posypeme ovocem a pečeme asi 30 minut. Podáváme pocukrované moučkovým cukrem s vanilkou ke kávě.