Eskymo řez
Fotogalerie:

Eskymo řez

Pavlína Valchářová
Pavlína Valchářová
Kateřinice

Velmi jednoduchý a skvěle chutná.

Pavlína Valchářová, Kateřinice

Ingredience

  • Těsto
  • 12 lžic hrubá mouka
  • 9 lžic cukr krystal
  • 4 vejce
  • 2 lžíce kakao
  • 1 prášek do pečiva
  • Krém
  • 500 ml mléko
  • 2 balení kokosový puding
  • 3 lžíce cukr
  • 1 zakysaná smetana

Doba přípravy

Počet porcí

30

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Vejce ušleháme s cukrem, přidáme mouku, kakao, prášek do pečiva a upečeme při 180 °C dozlatova.

  2. Uvaříme si  puding podle návodu na obalu. Necháme vychladnout a postupně do něj zašleháme máslo, cukr a zakysanou smetanu. Potřeme piškot a pokapeme rozpuštěnou čokoládou.


Zpět na článek: Eskymo řez
Tisknout