Tvarohovo-pudinkový krém
Fotogalerie:

Tvarohovo-pudinkový krém

Lucie Blahová
Lucie Blahová
Slavičín

Jednoduchý a přitom skvělý dezert.

Lucie Blahová, Slavičín

Ingredience

  • 3 vaničky tvaroh
  • 1 sáček pudink Pravá vanilka
  • podle chuti třtinový cukr
  • 500 ml mléko
  • piškoty
  • oblíbené ovoce

Doba přípravy

Počet porcí

7

Orientační cena

140 Kč

Postup přípravy

  1. Pudink si uvaříme podle návodu. Jakmile je hotový, smícháme ho s tvarohem a třtinovým cukrem.
  2. Dna misek si poklademe piškoty, na ně naneseme první vrstvu krému, naskládáme nakrájené kousky oblíbeného ovoce a opět piškoty, na které dáme poslední vrstvu tvarohového krému. Podáváme vychlazené.


Zpět na článek: Tvarohovo-pudinkový krém
Tisknout