Jablečný nepečený dort
Fotogalerie:

Jablečný nepečený dort

Jana Chrbjátová
Jana Chrbjátová
Lutín

Jednoduchý nepečený dezert.

Jana Chrbjátová, Lutín

Ingredience

  • 750 g jablka
  • 100 g máslo
  • 100 g cukr
  • 2 ks vanilkový pudink
  • 1 vanilkový cukr
  • piškoty

Doba přípravy

Počet porcí

10

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Jablka nakrájíme na kousky a uvaříme s máslem do husté kaše. Pudink rozmícháme v cca 200 ml vody a přilijeme k jablkům, necháme prohřát.
  2. Dortovou formu na dně vyložíme piškoty a postupně vrstvíme střídavě s jablečnou kaší. Necháme ztuhnout v lednici do druhého dne.


Zpět na článek: Jablečný nepečený dort
Tisknout