Švédský tvarohový koláč
Fotogalerie:

Švédský tvarohový koláč

Tereza Rosová
Tereza Rosová
Velké Meziříčí

Je to ten nejrychlejší koláč, nic se neváží ani nešlehá. Při pečení nádherně provoní byt.

Tereza Rosová, Velké Meziříčí

Ingredience

  • Těsto:
  • 3 hrnky polohrubá mouka
  • 1 hrnek krystalový cukr
  • 1 balení vanilkový cukr
  • Náplň :
  • 3 vaničky měkký tvaroh
  • 1 hrnek krystalový cukr
  • 3 vejce
  • 1 a 1/2 hrnku mléko
  • 1 balení pudinkový prášek

Doba přípravy

Počet porcí

12

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Suroviny na těsto smícháme a asi jednu polovinu vysypeme na plech. V míse promícháme všechny suroviny na náplň a vylejeme na plech. Posypeme zbytkem směsi na těsto a bohatě poklademe plátky másla.

  2.  Pečeme asi půl hodiny v troubě vyhřáté na 200 °C.

Zpět na článek: Švédský tvarohový koláč
Zpět na článek: Švédský tvarohový koláč
Tisknout