Pařížské kostky
Fotogalerie:

Pařížské kostky

Lucie Mixánová

Nýrsko
Snadná příprava a úžasné pochutnání.
Lucie Mixánová, Nýrsko

Ingredience

  • Těsto
  • 1 sklenice cukr krupice
  • 3 vejce
  • 1/2 sklenice olej
  • 1 sklenice mléko vlažné
  • 1 prášek do pečiva
  • 2 sklenice mouka polohrubá
  • 2-3 lžíce kakao
  • Pařížský krém
  • 2 šlehačka ke šlehání
  • 2 ledové kaštany
  • Na posypání
  • 1 Margot tyčinka

Doba přípravy

Počet porcí

8

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. Suroviny smícháme, vyšleháme šlehačem a nalijeme na vysypaný menší pekáček. Pečeme stejně jako piškot.
  2. Den předem svaříme šlehačku s ledovými kaštany a dáme vychladit. Druhý den vyšleháme šlehačem do krému. Krém rozetřeme na piškot a posypeme nahrubo nastrouhanou čokoládou Margot.

Pošli recept! - Speciál - Silvestrovské pohoštění (8.12.2010)


Zpět na článek: Pařížské kostky
Tisknout