Rychlý rebarborák
Fotogalerie:

Rychlý rebarborák

Dušan Nistor

Lom u Mostu
Je velmi jednoduchý a moc chutný.
Dušan Nistor, Lom u Mostu

Ingredience

  • 2 vejce
  • 250 ml cukr krupice
  • 125 ml olej
  • 500 ml mouka polohrubá
  • 250 ml mléko
  • 1 prášek do pečiva
  • 1 rebarbora
  • dle potřeby mouka hrubá
  • dle potřeby tuk 100 %
  • dle potřeby cukr krupice

Doba přípravy

Počet porcí

12

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Vyšleháme vejce‚ cukr a olej. Pak postupně přidáme ostatní přísady a připravíme hladké těsto.
  2. Vlijeme na plech‚ hustě posypeme očištěnou a nakrájenou rebarborou a nakonec posypeme drobenkou. Pečeme dozlatova.
     
    TIP: Koláč je výborný i teplý.

Pošli recept! 6/2010 (12.5.2010)


Zpět na článek: Rychlý rebarborák
Tisknout