Měkké perníčky od Pavlínky
Fotogalerie:

Měkké perníčky od Pavlínky

Jaroslava Hrubá

Klášterec nad Ohří
Tyto perníčky se dají jíst hned.
Jaroslava Hrubá, Klášterec nad Ohří

Ingredience

  • 650 g mouka hladká
  • 250 g cukr moučkový
  • 250 g tuk omega
  • 1/4 lžíce koření perníkové
  • 3/4 lžíce skořice
  • špetka jedlá soda
  • 130 g med
  • 4 vejce

Doba přípravy

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Ze všech surovin vypracujeme hladké těsto, které necháme přes noc v ledničce odpočinout. Dobře ho zabalíme, aby neoschlo.
  2. Další den vyválíme a vykrajujeme různé tvary. Po upečení ještě teplé potřeme rozšlehaným vejcem. Perníčky jsou hned měkké.

Pošli recept! - Speciál - Vánoční dobroty (27.10.2009)

Tisknout