Piškot s ovocem
Fotogalerie:

Piškot s ovocem

Dana Juryšková

Kozlov
Hodí se k oslavě i jako nedělní dezert.
Dana Juryšková,Kozlov

Ingredience

  • šlehačka
  • kakao
  • 4 vejce
  • 1 dl olej
  • 200 g mouka hladká
  • 1 l mléko
  • 200 g cukr moučkový
  • 2 smetana
  • 1 prášek do pečiva
  • skořice
  • cukr vanilkový
  • 2 pudinkový prášek-vanilkový

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. Suroviny na těsto vymícháme dohladka. Těsto vylijeme na plech a potřeme uvařeným pudinkem. Pečeme 15–20 minut při 180 °­­­C.
  2. Poklademe ovocem, rozetřeme obě zakysané smetany, pocukrujeme, ozdobíme šlehačkou a grankem.

Pošli recept! 6/2008 (14.5.2008)


Zpět na článek: Piškot s ovocem
Tisknout