Bábovka Margot
Fotogalerie:

Bábovka Margot

Lucie Machálková

Štoky
Klasický moučník tak trochu jinak...
Lucie Machálková, Štoky

Ingredience

  • 2 skleničky mouka polohrubá
  • 2 vejce
  • 1,5 skleničky cukr moučkový
  • 1 šlehačka
  • 1 prášek do pečiva
  • 1 tyčinka Margot

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Žloutky utřeme s cukrem, přidáme mouku, prášek do pečiva, nastrouhanou tyčinku Margot, šlehačku a vmícháme tuhý sníh z bílků. Nalijeme do vymazané a vysypané formy a pečeme na 180 °C, nejprve přikryté alobalem asi 20 minut.

Pošli recept! 5/2008 (16.4.2008)


Zpět na článek: Bábovka Margot
Tisknout