Růžové řezy
Fotogalerie:

Růžové řezy

Eva Blažečková

Hronec
Na stole přímo svádějí k ochutnání...
Eva Blažečková, Hronec

Ingredience

  • 1/2 prášek do pečiva
  • 8 lžic cukr krupice
  • 400 g cukr pískový
  • 2 hrnky mléko
  • 1 máslo
  • 7 vejce
  • voda
  • šťáva citrónová
  • 1 cukr vanilkový
  • 4 pudinkový prášek-vanilkový
  • 2 balíčky krémový prášek Zlatý klas

Doba přípravy

Počet porcí

8

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Těsto z ušlehaného sněhu s příměsemi upečeme. Vychladlý korpus rozkrojíme, spodek potřeme krémem, vršek polevou. Na krém uvaříme mléko se Zlatým klasem do kaše.

Pošli recept! 3/2008 (13.2.2008)


Zpět na článek: Růžové řezy
Tisknout