Španělská paella
Fotogalerie:

Španělská paella

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Moje osudová láska.

Eva Lišková, Benešov

Ingredience

  • 3 kuřecí prsa
  • 3 lžíce olej
  • 1 cibule
  • 1 stroužek česnek
  • 1 lžička kurkuma
  • 1 hrnek rýže
  • 1,5 hrnku drůbeží vývar
  • sůl a pepř podle chuti
  • 2 rajčata
  • 1/2 žluté a červené papriky
  • 1 hrst mražený hrášek
  • 1 klobáza chorizo

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

180 Kč

Postup přípravy

  1. Maso pokrájíme na kousky. Ve větší pánvi s poklicí opečeme na oleji pokrájené maso. Přidáme pokrájenou cibuli, česnek, kurkumu a osmahneme. Vsypeme rýži, promícháme a zalijeme vývarem. Osolíme, opepříme a přikryjeme poklicí. 

  2. Rajčata spaříme, oloupeme a pokrájíme. Spolu s paprikou a hráškem vmícháme do rýže. Zakryté vaříme asi 20 minut. Nakonec přidáme nakrájené chorizo.

Pošli recept! 5/2015 (7.4.2015)


Zpět na článek: Španělská paella
Tisknout