Texaské kotlety
Fotogalerie:

Texaské kotlety

Stanislav Moravec

Praha

Za tuto pochoutku tě každý pochválí.

Stanislav Moravec, Praha

Ingredience

  • 300 g vepřové kotlety
  • 100 g klobása
  • 50 g žampiony
  • 1 lžíce steakové koření
  • olej podle potřeby
  • 3 lžíce kečup
  • sůl a pepř podle chuti

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. Vepřové kotlety opláchneme, osušíme, nakrájíme na plátky, naklepeme a posypeme steakovým kořením.

  2. Na teflonové pánvi rozpálíme menší množství oleje a maso zprudka po obou stranách opečeme.

  3. Pak kotlety vyjmeme, do pánve dáme plátky žampionů, klobásu nakrájenou na kolečka a orestujeme. Nakonec přidáme kečup, dochutíme solí a špetkou pepře. Vrátíme opečené kotlety, prohřejeme a podáváme.

Pošli recept! 7/2013 (3.6.2013)

Tisknout