Slezinka na maďarský způsob
Fotogalerie:

Slezinka na maďarský způsob

Božena Kolářová

Pouště

Vnitřností se neboj, dobře upravené jsou výborné.

Božena Kolářová, Pouště

Ingredience

  • 200 g vepřová slezinka
  • 4 lžíce olej
  • 1 cibule
  • trocha masového vývaru
  • 1 konzerva fazole v rajském protlaku
  • 1 chilli paprička
  • špetka pepře, soli a oregana

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

90 Kč

Postup přípravy

  1. Slezinu odblaníme, nakrájíme na plátky a osmažíme na cibuli. Podlijeme vývarem a dusíme asi 30 minut. Přidáme fazole, papričku, osolíme a chvíli podusíme.

  2. Před koncem ještě dochutíme kořením. Podáváme s těstovinami.

Pošli recept! 6/2013 (6.5.2013)


Zpět na článek: Slezinka na maďarský způsob
Tisknout