Červená řepa dodá barvu i správnou chuť.
Gabriela Benedová, Hořovice
Ingredience
- 1 sterilovaná kukuřice
- 1 balení smacker štíhlé nudle
- 200 g hovězí maso
- trocha oleje
- 1/2 sklenice sterilovaná řepa
- trocha italského koření
Doba přípravy
Počet porcí
2
Orientační cena
70 Kč
Postup přípravy
-
Štíhlé smacker nudle vybalíme a rozdělíme na jednotlivé nudličky. Ty vložíme do pánve, kam jsme předtím nalili nálev z řepy. Nudle krátce na pánvi prohřejeme a pak přidáme kostky řepy a překrojené kukuřičky.
-
Hovězí nakrájené na nudličky si předem naložíme s italským kořením a několika kapkami oleje. Pak už je jen na teflonové pánvi bez dalšího oleje ze všech stran orestujeme a nakonec nasypeme na nudle na talíři.