Italské smacker nudle
Fotogalerie:

Italské smacker nudle

Gabriela Benedová

Hořovice

Červená řepa dodá barvu i správnou chuť.

Gabriela Benedová, Hořovice

Ingredience

  • 1 sterilovaná kukuřice
  • 1 balení smacker štíhlé nudle
  • 200 g hovězí maso
  • trocha oleje
  • 1/2 sklenice sterilovaná řepa
  • trocha italského koření

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. Štíhlé smacker nudle vybalíme a rozdělíme na jednotlivé nudličky. Ty vložíme do pánve, kam jsme předtím nalili nálev z řepy. Nudle krátce na pánvi prohřejeme a pak  přidáme kostky řepy a překrojené kukuřičky.

  2. Hovězí nakrájené na nudličky si předem naložíme s italským kořením a několika kapkami oleje. Pak už je jen na teflonové pánvi bez dalšího oleje ze všech stran  orestujeme a nakonec nasypeme na nudle na talíři.

Pošli recept! 11/2012 (3.10.2012)

Tisknout