Indiánská polévka
Fotogalerie:

Indiánská polévka

Blanka Tarkaničová

Ostrava
Jen řekneš název a děti se už budou olizovat.
Blanka Tarkaničová, Ostrava

Ingredience

  • 1 balení směs Ontario
  • 2 lžíce olej olivový
  • 1/3 lžičky kari
  • 1/2 sáčku zelenina mražená na čínu
  • 1 kostka bujon kuřecí natural
  • špetka sůl
  • špetka pepř
  • na ozdobu pažitka
  • na ozdobu petrželka

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Na oleji opražíme karí, zalijeme je vodou, přidáme sušenou polévkovou směs luštěnin a rýže Ontario a uvedeme do varu.
  2. Přidáme bujon, mraženou zeleninu a vaříme asi 30 minut. Dochutíme solí, pepřem, ozdobíme bylinkami.

Pošli recept! - Speciál - Domácí polévky (24.2.2010)

Tisknout