Pangasius  v alobalu
Fotogalerie:

Pangasius v alobalu

Pavel Ryšavý

Frýdlant
Když se dám čas od času do vaření, sáhnu po tomto receptu.
Pavel Ryšavý, Frýdlant

Ingredience

  • 2 lžíce tuk na vymazání formy
  • 2 cibule
  • špetka sůl
  • špetka pepř
  • trocha koření na ryby
  • 500 g pangasia
  • 150 g maso uzené
  • 100 g sýr plátkový
  • 1 paprika
  • 1 rajčata
  • 1 konzerva žampiony

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

90 Kč

Postup přípravy

  1. Na tukem potřený alobal klademe plátky cibule, pak položíme rybu, osolíme, opepříme
    a okořeníme. Dále položíme plátky krkovičky, sýr, nakrájené rajče a papriku, nahoru dáme žampiony, které ještě posypeme kořením.
  2. Potom každý balíček zabalíme a položíme na plech. Pečeme zvolna asi 45 minut při
    180 °C. Hotové podáváme nejlépe s bramborovou kaší (nebo s novými bramborami) a oblohou z čerstvé zeleniny.

Pošli recept! 6/2009 (13.5.2009)

Tisknout