Milánské těstoviny
Fotogalerie:

Milánské těstoviny

Jana Hynečková

Praha
...aneb plněné potrubí.
Jana Hynečková, Praha

Ingredience

  • žampiony
  • maso vepřové mleté
  • mrkev
  • šunka
  • trubky těstoviny
  • brokolice
  • cottage
  • omáčka rajčatová

Doba přípravy

Počet porcí

5

Orientační cena

150 Kč

Postup přípravy

  1. Milánské velké těstoviny typu potrubí uvaříme dle návodu asi 16 minut v osolené vodě se lžičkou oleje, aby se nelepily. Uvařené plníme šunkou a zalijeme rajčatovou omáčkou s orestovaným mletým masem.
  2. Těstoviny přizdobíme brokolicí, mrkvičkou, žampiony a sýrem typu cottage. Tento sýr lze nahradit například zakysanou smetanou.

Pošli recept! 7/2008 (18.6.2008)


Zpět na článek: Milánské těstoviny
Tisknout