Filé po německu
Fotogalerie:

Filé po německu

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha
Toto jídlo jsem ochutnala u kolegy.
Šárka Alexová, Kolín

Ingredience

  • 200 g šunka
  • olej
  • 100 g sýr
  • 3/4 kg filé
  • 50 g rajčata sušená

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

130 Kč

Postup přípravy

  1. Filé necháme mírně rozmrazit a potom rozložíme na olejem vymazaný pekáč. Mírně osolíme a nahoru na filé rozložíme plátky schwarzwaldské šunky. Na plátky šunky dáme kousky sušených rajčat. Pekáček s filé vložíme do trouby a dáme zapéct na dvacet minut. Nahoru na filé nastrouháme tvrdý sýr. Dáme zapéct ještě asi na deset minut. Podáváme s bramborem.

Pošli recept! 10/2007 (12.9.2007)

Tisknout