Balkánské jachniny
Fotogalerie:

Balkánské jachniny

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha
Rychlé, jednoduché a levné jídlo.
Vladimír Brejcha, Aš

Ingredience

  • 100 g vařená rýže
  • 1 žloutek
  • bobkový list
  • 2 cibule
  • 1 vejce
  • 1 feferonka
  • 1 kg maso hovězí mleté

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

65 Kč

Postup přípravy

  1. Mleté maso, rýži, nakrájenou cibuli, vejce a žloutek, sladkou papriku a sůl promícháme. Tvarujeme karbanátky do koulí velikosti pěsti a skládáme je do pekáčku. Na jeho dno naklademe kolečka cibule s feferonkami a bobkový list. Podlijeme a pečeme v troubě doměkka. Jako přílohu podáváme brambory a tatarku.

Pošli recept! 4/2008 (12.3.2008)

Tisknout