Gruzinská játra
Fotogalerie:

Gruzinská játra

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha
Máme je rádi s pořádnou kopou křupavých hranolků.
Hana Koptová, Doksy

Ingredience

  • 2 stroužky česnek
  • 2 paprika
  • podravka
  • sýr
  • 1 cibule
  • mouka hladká
  • chilli
  • 500 g maso vepřové-játra

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Cibulku zpěníme na oleji a zprudka na ní opečeme játra nakrájená na kostičky. Opečená játra zaprášíme hladkou moukou. Rajčata a papriky pokrájíme na nudličky. Nasypeme je k opečeným játrům. Přidáme česnek a podravku, osolíme a opepříme. Krátce podusíme, aby rajčata a papriky změkly. Okořeníme chilli, podlijeme vodou a trochu zahustíme. Játra na talíři posypeme strouhaným sýrem.

Pošli recept! 11/2007 (17.10.2007)

Tisknout