Mexické maso
Fotogalerie:

Mexické maso

Jaroslava Vrzalová

Praha
Dnes už suroviny na tortilly seženeš.
Jaroslava Vrzalová, Praha

Ingredience

  • koření grilovací
  • 2 paprika
  • 1 okurka
  • kuřecí prsa
  • kukuřice sterilizovaná
  • 1 kelímek smetana zakysaná
  • 2 rajčata
  • salát hlávkový
  • tortilly

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

96 Kč

Postup přípravy

  1. Maso pokrájíme na nudličky, okořeníme směsí koření, dosolíme a dopepříme. Osmahneme na oleji. Smícháme kukuřici a papriky a tuto směs orestujeme na oleji. Obě směsi plníme do tortil, zdobíme zeleninou.

Pošli recept! 8/2007 (18.7.2007)


Zpět na článek: Mexické maso
Tisknout