Kuřecí roláda „Italia“
Fotogalerie:
 

Kuřecí roláda „Italia“

Markéta Rambousková

Hostivice
Chci se s tebou podělit o recept na báječnou roládu.
Markéta Rambousková, Hostivice

Ingredience

  • 1 kg kuřecí prsa
  • 150 g šunka parmská
  • 2-3 MOZZARELLA
  • svazek bazalka čerstvá
  • dle chuti oregáno
  • 1 sklenice rajčata sušená
  • 1 sklenice olivy černé
  • špetka sůl
  • dle chuti pepř
  • 1 lžíce olej

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

200 Kč

Postup přípravy

  1. krok1 Pečicí formu potřeme trochou oleje‚ vyskládáme ji plátky proscuitta nebo jiného druhu slaniny.
  2. krok2 Kuřecí maso rozkrájíme na tenčí plátky‚ lehce je naklepeme‚ osolíme‚ posypeme oreganem a pepřem a naskládáme do formy. Na maso potom vrstvíme další ingredience: sušená rajčata‚ černé olivy‚ nasekanou bazalku a nastrouhanou mozarellu.
  3. krok3 Nakonec roládu uzavřeme pomocí převislého masa a slaniny a dáme ji zapéct do trouby. Pečeme při 200 °C asi hodinu.
  4. krok4 Hotovou roládu podáváme teplou s bramborovou přílohou nebo studenou s čerstvým pečivem.

    TIP: Stejně můžeš připravit roládu z jakéhokoliv masa.

Pošli recept! 10/2011 (6.9.2011)


Zpět na článek: Kuřecí roláda „Italia“
Zpět na článek: Kuřecí roláda „Italia“
Zpět na článek: Kuřecí roláda „Italia“
Zpět na článek: Kuřecí roláda „Italia“
Zpět na článek: Kuřecí roláda „Italia“
Tisknout