Okurkové carpaccio
Fotogalerie:

Okurkové carpaccio

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Diana Sokolová, Příbram

Ingredience

  • 1 salátová okurka
  • 6 lžic olivového oleje
  • 2 lžíce hořčice
  • 2 lžíce bílého vinného octa
  • 1/2 lžičky cukru krystalu
  • dle chuti sůl a růžový pepř

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

40 Kč

Postup přípravy

  1. Okurku omyjeme a šikmo nakrájíme na tenké plátky.

  2. Olej, hořčici, ocet, cukr a sůl řádně prošleháme, až se všechny ingredience krásně spojí.

  3. Okurku naaranžujeme na talíř, doplníme hořčičnou zálivkou, posypeme drceným růžovým pepřem a podáváme.

Pošli recept! - Speciál - Velikonoce (10.3.2017)

Tisknout