Přírodní file s bramborem a rajským Ratatouille
Fotogalerie:

Přírodní file s bramborem a rajským Ratatouille

Lenka Mujgošová
Lenka Mujgošová
Dobříš

Zdravá strava může aké chutnat skvěle.

Lenka Mujgošová, Dobříš

Ingredience

  • 4 ks rybí filet
  • brambory
  • zelená cibulková nať
  • 1 plátek máslo
  • 3 větší rajčata
  • 2 papriky
  • 1 větší cibule
  • 2 stroužky česnek
  • olivový olej sůl, pepř, pálivá paprika

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. Brambory uvaříme, přidáme plátek másla, sůl a nakrájenou zelenou cibulkovou nať. Vše lehce promícháme.
  2. Rajčata oloupeme tak, že je nařízneme a spaříme horkou vodou, slupka se pak lehce sloupne. Na olivovém oleji osmažíme cibulku, přidáme nakrájenou papriku a oloupaná rajčata. Zeleninu pomalu povaříme až do zhoustnutí. Osolíme, opepříme, přidáme česnek a pálivou papriku nebo maďarskou pálivou směs.

  3. Rybí filety vložíme na rozpálenou pánev s malým množstvím olivového oleje a osmahneme.


Zpět na článek: Přírodní file s bramborem a rajským Ratatouille
Tisknout