Fazolový salát se slaninou
Fotogalerie:

Fazolový salát se slaninou

Kateřina Ocieczová

Stonava
Vydatná večeře, která tě zasytí.
Kateřina Ocieczová, Stonava

Ingredience

  • 1 konzerva fazole červené
  • 1 konzerva fazole bílé
  • 1 ks cibule
  • dle chuti omáčka tatarská
  • 100 g slanina anglická
  • sůl a pepř podle chuti

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

40 Kč

Postup přípravy

  1. Červené i bílé fazole scedíme a nasypeme do misky. Přidáme jemně nasekanou cibuli a na menší kousky nakrájenou anglickou slaninu. Pokud použijeme špek, předem ho osmahneme.
  2. Přidáme tatarskou omáčku (množství přizpůsobíme vlastní chuti), špetku soli a pepře. Salát dobře promícháme a podáváme s čerstvým pečivem.

Pošli recept! - Speciál - Polévky a předkrmy (25.1.2011)


Zpět na článek: Fazolový salát se slaninou
Tisknout