Losos v parním hrnci
Fotogalerie:

Losos v parním hrnci

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha
Jídlo si uchová svou přirozenou chuť.
Marcela Szlauerová, Třinec

Ingredience

  • 600 g losos
  • špetka sůl
  • špetka koření na ryby
  • 500 g brambory
  • 250 g zelenina dle chuti
  • 1 lžička koření na americké brambory

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

150 Kč

Postup přípravy

  1. Lososa nakrájíme na plátky‚ mírně osolíme a okořeníme kořením na ryby a necháme chvilku odpočinout.
  2. Mezitím si nakrájíme omyté brambory na čtvrtky.
  3. Do parního hrnce dáme do první misky zeleninu‚ do druhé misky brambory, ty si lehce okořeníme dle chuti (např. směsí na americké brambory)‚ a do třetí misky naskládáme porce lososa.
  4. Vše paříme 25 minut.

Pošli recept! 3/2011 (8.2.2011)


Zpět na článek: Losos v parním hrnci
Tisknout