Bezlepkový chleba
Fotogalerie:

Bezlepkový chleba

Iva Šímová

Čáslavice
Peču ho v domácí pekárně.
Iva Šímová, Čáslavice

Ingredience

  • 250 g mouka bezlepková
  • 100 g mouka kukuřičná hladká
  • 350 ml voda
  • 1 lžička cukr pískový
  • 2 lžičky sůl
  • 2 lžíce olej rostlinný
  • 1 lžíce ocet jablečný
  • 2 lžičky kmín drcený
  • 10 g droždí instantní
  • dle potřeby semínka slunečnicová
  • dle potřeby semínka sezamová
  • dle potřeby semínka lňená

Doba přípravy

Počet porcí

15

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Do pekárny dáme ingredience v tomto pořadí: voda‚ sůl‚ cukr‚ ocet‚ olej‚ koření‚ droždí a nakonec přisypeme mouky.
  2. Přidáme po lžičce slunečnicových‚ sezamových a lněných semínek a dáme péct. Pekárnu nastavíme na rychlý program.

Pošli recept! 3/2011 (8.2.2011)


Zpět na článek: Bezlepkový chleba
Tisknout