Sójové maso se zeleninou
Fotogalerie:

Sójové maso se zeleninou

Květa Hošková

Vratimov
Jako přílohu dej salát ochucený česnekem.
Květa Hošková, Vratimov

Ingredience

  • 30 ml olej
  • 1 balení sójové kostky
  • 2 cibule
  • 1 mrkev
  • 1 plechovka kukuřice sterilizovaná
  • špetka sůl
  • špetka kmín
  • 1 bujón zeleninový
  • dle chuti rajský protlak
  • 1 balení těstoviny

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. Na oleji osmažíme cibuli, přidáme dle návodu uvařené kostky, nastrouhanou mrkev, kukuřici, kmín, bujon, mírně podlijeme a dusíme.
  2. Opět na troše oleje na cibulce ohřejeme konzervu fazolí, osolíme, přidáme rajský protlak, zalijeme mírně vodou a podusíme. 
  3. Každé zvlášť naservírujeme na talíř, jako přílohu dáme uvařené těstoviny.

Pošli recept! 11/2010 (8.10.2010)


Zpět na článek: Sójové maso se zeleninou
Tisknout