Bylinkové kuře
Fotogalerie:

Bylinkové kuře

Vladimíra Čermáková
Vladimíra Čermáková
Mikulov
Kuřecímu masu dáváme vždy přednost, je lehce stravitelné.
Vladimíra Čermáková, Mikulov

Ingredience

  • 1 kuře
  • 1kg brambory
  • 1 citrón
  • trochu olej olivový
  • bylinky podle chuti
  • špetka koření grilovací
  • sůl a pepř podle chuti

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. Kuře omyjeme, prosolíme a necháme chvíli proležet.
  2. Zatím si připravíme brambory, které nakrájíme na půlměsíčky a dáme do pekáče.
  3. Brambory osolíme, doprostřed dáme kuře, polijeme citronovou šťávou a olejem, opepříme, přidáme bylinky a grilovací koření. 
  4. Pečeme v předehřáté troubě, v průběhu pečení kuře ještě podlijeme vodou.

Pošli recept! - Speciál - Dietně a chutně (28.7.2010)


Zpět na článek: Bylinkové kuře
Tisknout