Rajčata s nádivkou
Fotogalerie:

Rajčata s nádivkou

Vlasta Smolová

Praha
Efektní a dobré jídlo.
Vlasta Smolová,Praha

Ingredience

  • 8-10 rajčata
  • kukuřice sterilizovaná
  • 2 lžíce jogurt
  • 1/2 okurka
  • 100 g majonéza
  • 8 tyčinek maso krabí
  • 1 feferonka

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Krabí tyčinky lehce rozmrazíme a nastrouháme najemno. Feferonku na­drobno nasekáme. Kukuřici slijeme. Okurku nakrájíme na menší kostky.
  2. Feferonku, kukuřici, okurku, sůl, pepř, majonézu a jogurt společně s nastrouhanými tyčinkami dobře promícháme. Odkrojíme vršek rajčat a vydlabeme dužinu. Lžičkou vkládáme krabí salát. Na talíři dozdobíme pažitkou a plátky okurky.

Pošli recept! 7/2008 (18.6.2008)


Zpět na článek: Rajčata s nádivkou
Tisknout