Salát z rukoly, hrušek a vlašských ořechů
Fotogalerie:

Salát z rukoly, hrušek a vlašských ořechů

Dana Přibylová
Dana Přibylová
Sez. Ústí 2

Salát z poslední dobou rozšiřující se rukoly.

Dana Přibylová, Sezimovo Ústí

Ingredience

  • 200 g rukola
  • 2 hruška
  • 40 g parmezán
  • 50 g vlašské ořechy
  • 1 lžíce olej
  • podle chuti pepř
  • podle chuti citronová šťáva

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

40 Kč

Postup přípravy

  1. Omytou rukolu natrháme na kousky. Přidáme nakrájené oloupané hrušky. Zakápneme olejem, podle chuti citronovou šťávou a čerstvě namletým pepřem.
  2. Nakonec posypeme nahrubo nasekanými ořechy a hoblinkami parmezánu. Podáváme za studena s čerstvým pečivem.

Tisknout