Kuřecí kapsa plněná špenátem a kozím sýrem
Fotogalerie:
 

Kuřecí kapsa plněná špenátem a kozím sýrem

Eva Studničková
Eva Studničková
Chomutov

Chutné jídlo, které si mohou dát i ti, co drží bezlepkovou dietu.

Eva Studničková, Chomutov

Ingredience

  • 2 lžíce olivový olej
  • 2 kuřecí prsa
  • 60 g listový špenát
  • 40 g kozí sýr
  • sůl
  • pepř

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

110 Kč

Postup přípravy

  1. krok1 Kuřecí prsa omyjeme, dobře naklepeme, osolíme a opepříme.
  2. krok2 Špenátové listy opláchneme a spaříme.
  3. krok3 Na plátky kuřecího masa vložíme spařené špenátové listy a na ně poklademe sýr.
  4. krok4 Maso pak pečlivě zabalíme a spojíme párátky.
  5. krok5 Na 2 lžících olivového oleje kapsy zprudka opečeme ze všech stran a dáme je i se zbylým olejem do zapékací mísy a pečeme ve vyhřáté troubě doměkka.
  6. Podáváme s vařeným bramborem a zeleninovým salátem.

Zpět na článek: Kuřecí kapsa plněná špenátem a kozím sýrem
Zpět na článek: Kuřecí kapsa plněná špenátem a kozím sýrem
Zpět na článek: Kuřecí kapsa plněná špenátem a kozím sýrem
Zpět na článek: Kuřecí kapsa plněná špenátem a kozím sýrem
Zpět na článek: Kuřecí kapsa plněná špenátem a kozím sýrem
Zpět na článek: Kuřecí kapsa plněná špenátem a kozím sýrem
Tisknout