Detoxikační salát
Fotogalerie:

Detoxikační salát

Barbora Vlková
Barbora Vlková
Otrokovice
Zbaví tvé tělo nebezpečných toxinů.
Barbora Vlková, Otrokovice

Ingredience

  • 150 g mrkev
  • 150 g celer
  • 2 jablka
  • 150 g kysané červené zelí
  • hrst slunečnicová a tykvová semínka
  • 1 lžíce sezam
  • hrst kešu oříšky
  • 2 lžíce med
  • 2 lžíce panenský olivový olej
  • 1 citron
  • špetka sůl

Doba přípravy

35 minut

Počet porcí

4

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Mrkev i celer očistíme a nastrouháme na jemné straně struhadla. Jablka oloupeme a také nastrouháme. Zelí můžeme lehce pokrájet.
  2. Připravené ingredience přendáme do misky, promícháme a lehce osolíme. Do salátu přidáme i nasekané oříšky a semínka.
  3. Zálivku připravíme smícháním medu, oleje a citronové šťávy. Metličkou ji našleháme a potom nalijeme na salát, který promícháme.
  4. Salát chutná lépe odležený druhý den, podáváme jej s pečivem nebo samotný.

Pošli recept! 11/2011 (4.10.2011)


Zpět na článek: Detoxikační salát
Tisknout