Voňavé koření dodá rybě správnou chuť.
Jana Šrámčíková, Ostrava
Ingredience
- 4 plátky pangasia
- 150 g máslo
- 2 lžíce hořčice dijonská
- 1 cibule
- 1 lžička kardamom
- 1/2 lžičky kari
- trocha olej
- špetka sůl
- špetka pepř
Doba přípravy
30 minut
Počet porcí
4
Orientační cena
90 Kč
Postup přípravy
-
Rozmražené filety z pangasia opláchneme a nakrájíme na větší kostky. V misce vymícháme máslo a hořčici, přidáme na proužky nakrájenou bílou cibuli, koření a nakonec lehce vmícháme nakrájené filety.
-
Alobal si nařežeme na 4 čtverce, lehce vytřeme olejem, vložíme rybí směs a důkladně zabalíme. Pečeme asi 20 minut při 200°C. Pangasius chutná s americkými bramborami.