Dušičková svačinka
Fotogalerie:

Dušičková svačinka

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Miluše Doubrová, Chrudim

Ingredience

  • 4 mandarinky
  • 4 banány
  • 1 stvol řapíkatého celeru
  • 16 hřebíčků
  • 8 čokoládových kapiček

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

30 Kč

Postup přípravy

  1. Mandarinky i banány oloupeme. Řapíkatý celer omyjeme a osušíme.

  2. Celer nakrájíme na špalíčky cca o délce 8 cm. Do středu mandarinky zapíchneme kousek celeru a ozdobíme celerovým lístečkem nebo nějakou jinou bylinkou.

  3. Banány rozpůlíme a poté do každého kousku zapíchneme dva hřebíčky místo očí a čokoládovou kapičku jako pusinku.

  4. Mandarinkové dýně a banánové bubáky podáváme nejlépe ihned.

Tip redakce

Čokoládové kapičky si připravíme předem nebo můžeme použít koupené čokoládové  zdobení.

Pošli recept! - Speciál - Podzimní pečení (16.10.2017)

Tisknout