Kneippova polévka
Fotogalerie:

Kneippova polévka

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Léčivá, vhodná pro nemocné a pro děti.

Jana Remková, Orlová-Lutyně

Ingredience

  • 1/4 kapusty
  • 1 vejce
  • 1 krajíc tvrdého žitného chleba
  • trocha soli a pepře
  • 1 kostka masoxu nebo trocha polévkového koření

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

15 Kč

Postup přípravy

  1. Očištěnou a tvrdých částí zbavenou kapustu nakrájíme na kostičky a dáme vařit do mírně osolené vody. Přidáme kostku masoxu a nastrouhaný krajíc chleba a vaříme asi 30 minut.

  2. Těsně před dovařením vlijeme do polévky vajíčko rozšlehané v trošce vody a necháme krátce povařit. Můžeme také nakonec přidat rozetřený česnek. Dochutíme podle chuti čerstvě mletým pepřem a podáváme.

Pošli recept! 9/2016 (24.8.2016)


Zpět na článek: Kneippova polévka
Tisknout