Losos s celerovo-bramborovou kaší
Fotogalerie:

Losos s celerovo-bramborovou kaší

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Výhodou lososa je, že v něm není mnoho kostí. Navíc má lahodné masíčko.

Štěpánek (6) a Zuzanka (5) Fajetovi, Praha

Ingredience

  • 560 g lososa
  • podle chuti sůl
  • podle potřeby máslo
  • 1 kg brambor
  • podle potřeby mléko
  • 1 menší celer
  • na ozdobu salát a cherry rajčátka

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

200 Kč

Postup přípravy

  1. krok1

    Lososa umyjeme a osolíme. Plech vyložíme pečicím papírem, položíme na něj máslo a poté rybu a pečeme v troubě předehřáté na 200 °C asi 35 minut.

  2. krok2

    Brambory a celer uvaříme v osolené vodě. Pak je s horkým mlékem a kouskem másla rozmixujeme. Podáváme k lososu, doplníme salátem a rajčátky.

  3. krok3

Pošli recept! 1/2016 (4.12.2015)

Tisknout