Sójové maso v karí omáčce
Fotogalerie:

Sójové maso v karí omáčce

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Podáváme s pohankou.

Anna Stočková, Brno

Ingredience

  • 1 cibule
  • trocha oleje
  • 250 g fazolí mungo
  • trocha karí koření
  • podle chuti barevný pepř a římský kmín
  • podle chuti cukr a sůl
  • 1 rajský protlak
  • 1 balíček sójových kostek

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. 1. Mungo přes noc namočíme a necháme nabobtnat. Druhý den nakrájíme oloupanou cibuli na kostičky a osmažíme na troše oleje dorůžova. Přidáme nabobtnalé mungo, pepř, karí a římský kmín a osmažíme.

  2. 2. Podlijeme trochou vody, ochutíme solí a cukrem. Vmícháme protlak a sójové kostky a vaříme dokud mungo nezměkne.

Pošli recept! 7/2015 (5.6.2015)


Zpět na článek: Sójové maso v karí omáčce
Tisknout