Kedlubnový salát s mrkví
Fotogalerie:

Kedlubnový salát s mrkví

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Krenexu můžeš dát i víc, salát bude ostrý.

Jana Remková, Orlová

Ingredience

  • 1 větší kedlubna
  • 1 větší mrkev
  • 1 lžíce citronová šťáva
  • 1 lžíce cukr
  • pár kapek vody
  • 1 lžička krenex
  • špetka soli

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

20 Kč

Postup přípravy

  1. Kedlubnu a mrkev očistíme a nastrouháme na hrubší nudličky. 

  2. Pokapeme citronovou šťávou, přidáme lžíci cukru, pár kapek vody a nakonec vmícháme krenex. Osolíme, promícháme a dáme vychladit.

Pošli recept! 3/2015 (4.2.2015)

Tisknout