Možná netradiční, ale určitě skvělá kombinace chutí.
Jana Remková, Orlová
Ingredience
- 1 pstruh
- sůl podle chuti
- 1 citron
- 1 brynza
- 1 lžíce nasekaný čerstvý kopr
- trocha koření na ryby
- špetka kmínu
- kousek másla
Doba přípravy
Počet porcí
1
Orientační cena
60 Kč
Postup přípravy
-
Pstruha omyjeme, osušíme, osolíme a pokapeme citronovou šťávou. Brynzu umícháme s nasekaným čerstvým koprem a směsí naplníme bříško pstruha.
-
Takto upraveného vložíme na plech, posypeme kořením na ryby a kmínem a poklademe plátky másla. Plech vložíme do rozpálené trouby předehřáté na 200 °C a grilujeme asi 10–15 minut. Podáváme s vařenými brambory a zeleninou.