Pstruh po salašnicku
Fotogalerie:

Pstruh po salašnicku

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Možná netradiční, ale určitě skvělá kombinace chutí.

Jana Remková, Orlová


Ingredience

  • 1 pstruh
  • sůl podle chuti
  • 1 citron
  • 1 brynza
  • 1 lžíce nasekaný čerstvý kopr
  • trocha koření na ryby
  • špetka kmínu
  • kousek másla

Doba přípravy

Počet porcí

1

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1.  Pstruha omyjeme, osušíme, osolíme a pokapeme citronovou šťávou. Brynzu umícháme s nasekaným čerstvým koprem a směsí naplníme bříško pstruha. 

  2. Takto upraveného vložíme na plech, posypeme kořením na ryby a kmínem a poklademe plátky másla. Plech vložíme do rozpálené trouby předehřáté na 200 °C a grilujeme asi 10–15 minut. Podáváme s vařenými brambory a zeleninou.

Pošli recept! 12/2014 (21.10.2014)

Tisknout