Recept od kamaráda Vasila z Ukrajiny.
Jana Housková, Praha
Ingredience
- 300 g filé
- 2 lžíce olivový olej
- 1 plechovka kukuřice
- 1 pórek
- 3 rajčata
- 2 ks mrkev
- pár lístků čerstvé bazalky
- 3 snítky rozmarýnu
- šťáva z 1/2 citronu
- trocha mletého kmínu, pepře a soli
Doba přípravy
Počet porcí
3
Orientační cena
40 Kč
Postup přípravy
-
Filé pokapeme citronem, osolíme, posypeme mletým kmínem a paprikou. Položíme na plech a pokapeme olivovým olejem.
-
Pórek a mrkve nakrájíme na kolečka, rajčata na osminky a s kukuřicí dáme na filé. Přidáme pepř, navrch položíme bazalku a rozmarýn.
-
Pečeme při 200 °C 20 minut, můžeme podlévat, ale není třeba, filé pustí vody dost. Podáváme s kuskusem nebo s brambory.