Filé na rozmarýnu
Fotogalerie:

Filé na rozmarýnu

Jana Housková

Praha

Recept od kamaráda Vasila z Ukrajiny.

Jana Housková, Praha

Ingredience

  • 300 g filé
  • 2 lžíce olivový olej
  • 1 plechovka kukuřice
  • 1 pórek
  • 3 rajčata
  • 2 ks mrkev
  • pár lístků čerstvé bazalky
  • 3 snítky rozmarýnu
  • šťáva z 1/2 citronu
  • trocha mletého kmínu, pepře a soli

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

40 Kč

Postup přípravy

  1. Filé pokapeme citronem, osolíme, posypeme mletým kmínem a paprikou. Položíme na plech a pokapeme olivovým olejem.

  2. Pórek a mrkve nakrájíme na kolečka, rajčata na osminky a s kukuřicí dáme na filé. Přidáme pepř, navrch položíme bazalku a rozmarýn.

  3. Pečeme při 200 °C 20 minut, můžeme podlévat, ale není třeba, filé pustí vody dost. Podáváme s kuskusem nebo s brambory.

Pošli recept! 2/2014 (20.1.2014)


Zpět na článek: Filé na rozmarýnu
Tisknout