Kapr v rajčatové omáčce
Fotogalerie:

Kapr v rajčatové omáčce

Josef Bartušek

Bítovčice

Nejlepší je, když je z vlastního úlovku.

Josef Bartušek, Bítovčice

Ingredience

  • trocha olej
  • 2 cibule
  • 1 rajčatový protlak
  • 2 lžičky sladká mletá paprika
  • 4 porce kapr
  • sůl podle potřeby
  • trocha pepře
  • 3 lžíce bílý jogurt

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

120 Kč

Postup přípravy

  1. Na oleji zpěníme pokrájenou cibuli, přidáme protlak a mletou papriku, podlijeme vodou a rozmícháme.

  2. Přidáme osolené a opepřené porce kapra a dusíme, dokud ryba nezměkne. Hotové maso vyjmeme a do omáčky rozmícháme jogurt. Pak maso vrátíme zpět. Jako přílohu podáváme brambory.

Pošli recept! - Speciál - Česká kuchyně (20.8.2012)


Zpět na článek: Kapr v rajčatové omáčce
Tisknout