Ryba se zelenými fazolkami
Fotogalerie:

Ryba se zelenými fazolkami

Jitka Krymová
Jitka Krymová
Ústí nad Labem

Velmi chutné a zdravé.

Jitka Krymová, Ústí nad Labem

Ingredience

  • 4 filety ryba (mořská štika, pstruh, pangas apod.)
  • 1 koření na ryby
  • 1 citrón
  • 2 lžíce olivový olej
  • 2 lžíce máslo
  • 300 g zelené fazolky
  • 150g anglická slanina
  • 1 cibule
  • svazek jarní cibulka
  • sůl

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

200 Kč

Postup přípravy

  1. Rybu pokapeme citronem a posypeme kořením, necháme 15 minut odležet, pak opečeme na olivovém oleji s trochou másla.
  2. Fazolky povaříme 15 minut v osolené vroucí vodě.

  3. Na malém množství oleje orestujeme cibuli nakrájenou na proužky, přidáme slaninu nakrájenou na kostičky, jarní cibulku a nakonec povařené fazolky. Okořeníme podravkou a vše společně orestujeme.


Zpět na článek: Ryba se zelenými fazolkami
Zpět na článek: Ryba se zelenými fazolkami
Zpět na článek: Ryba se zelenými fazolkami
Zpět na článek: Ryba se zelenými fazolkami
Tisknout